thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Özgür Şimşek Adaylığını Açıkladı..
Tarih: 13-10-2023 06:51:24 Güncelleme: 13-10-2023 07:08:24 + -


CHP’de İl başkanlığını açıklayan ikinci isim Özgür Şimşek oldu. 15 Ekim 2023 tarihinde yapılacak İl Başkanlığı kongresinde il başkanlığı için böylece Av.Levent Gürbüz ile Özgür Şimşek yarışacak.


Özgür Şimşek Adaylığını Açıkladı..

CHP’de 15 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan kongrede İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan diğer isim Özgür Şimşek oldu. Gençlik Kolları Başkanlığından ayrılan Tuğberk Güzel de Özgür Şimşek lehine adaylıktan çekilirken, Güzel’in Özgür Şimşek’in seçilmesi halinde İl Sekreteri olacağı açıklandı. Özgür Şimşek’in adaylık açıklamasına CHP Çan İlçe Başkanı, Kepez Belde Başkanı, merkez ilçe gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

 

CHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen adaylık açıklamasında Özgür Şimşek; özgeçmişinden bahsetti. 1983 yılında doğduğunu, turizm ve inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini evli ve bir kız çocuk sahibi olduğunu ifade eden Özgür Şimşek; “CHP’de daha önce İstanbul ve Antalya örgütlerinde görev yaptım. 2018-2020 yılları arasında da Çanakkale CHP İl Başkanlığında Örgütlerden Sorumlu İl Başkan yardımcılı görevini üstlendim” dedi.

“DEĞİŞİMİ BU PARTİDE GENÇLEŞTİREREK YAPMAK İSTİYORUZ”

Gençlik ve değişim vurgusu yapana Özgür Şimşek; “Biz bu süreçte arkadaşlarımla birlikte yola çıktık, Kadın ve Gençlik Kollarımız başta ilçe örgütlerimizi gezdik. Üyelerimiz bizlere çok samimi şekilde yaklaştılar. Karşılığı çok iyi bir şekilde bulduğumuzu düşünüyorum. Yola çıktığım arkadaşlarım çok genç ve çok dinamik insanlar. Değişimi bu partide gençleştirerek yapmayı düşünüyoruz. Genç arkadaşlarımızın önünün açılması gerektiğini düşünüyoruz. Benim aday olduğum noktaya aday olan Gençlik Kolları Başkanımız Tuğberk Güzel’e de teşekkür etmek istiyorum. Vicdanlarda hepimizi rahatsız eden bir şey var; koltuklara oturanlar bir türlü koltuklarından kalkmazlar. Genç yaşında talip olduğu görevi büyük bir alçak gönüllülükle bırakan, feragat eden ve il yönetimimizde yer alan Tuğberk arkadaşıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

“SEÇİMİ KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

CHP’de hafta sonu yapılacak olan İl Başkanlığı seçimlerini kazanacaklarını ifade eden Özgür Şimşek; “Biz CHP’lilerle gönülden bir köprü kurduk. Üyelerimizle sarıldık, kucaklaştık, onların teveccühlerini kazandığımıza inanıyoruz. Gönüllerde kazandığımız bu seçimi sandıkta da kazanacağımızı biliyoruz, inanıyoruz. Çok güzel işler yapmak istiyoruz. CHP’de il başkanı, belediye başkanı, milletvekili, genel merkez yöneticisi hatta Genel Başkan dahi olabilirsiniz. Gün gelir bu sıfatların önüne eski ibaresi konur. Öyle bir mevki, makam var ki; o sizden asla alınmaz. Günün sonunda sizlere, bizlere kalacak olan onurlu, şerefli CHP’nin sade üyeliğidir. Bizler kendimizi sizlere ve CHP’nin en yüksek makamına, mevkilerine sahip olan üyelerimize emanet ediyoruz” dedi.




Bu haber 1902 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI