thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Biga TSO’dan Ahmet Alp Bebek İçin Yardım Programı

Tarih: 02-09-2021 12:33:18 Güncelleme: 02-09-2021 12:36:18 + -


Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) tarafından Biga Belediyesi önünde SMA hastası Ahmet Alp bebek için Valilik onaylı yürütülen yardım kampanyaları kapsamında keşkek satışı yapıldı.


Biga TSO’dan Ahmet Alp Bebek İçin Yardım Programı

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) tarafından Biga Belediyesi önünde SMA hastası Ahmet Alp bebek için Valilik onaylı yürütülen yardım kampanyaları kapsamında keşkek satışı yapıldı. Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, tüm Biga halkını Ahmet Alp bebeğe umut olmaya davet etti ve Ahmet Alp için düzenlenen yardım faaliyetlerinde gönüllü olarak yer alan çalışanlara teşekkür etti. Doğan yaptığı açıklamada; “Bigamızın Kemer Köyü’nde ikamet eden Bahar ve Recep Güven çiftinin evladı olan Ahmet Alp Güven bebek ölümcül bir kas hastalığı olan SMA Tip-1 ile mücadele etmekte. Ahmet Alp’in yardım kampanyası için Çanakkale Valiliği’nden gerekli izinler alındı. Resmî olarak yardım kampanyası devam etmekte. Bu kampanyaya tüm halkımızın elinden geldiğince katılmaya davet ediyorum" dedi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın da destek verdiği organizasyona, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz, Tevfik Başarır, Bigaspor Kulüp Başkanı Serkan Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Umum Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz ile basın mensupları katıldı.

 

NOT: Katkıda bulunmak isteyen kişi ya da kuruluşlar yardımlarını RECEP GÜVEN adına Yapı Kredi Bankası’nda açılan TR24 0006 7010 0000 0093 8208 79 IBAN no.lu hesaba yatırabilirler.




Bu haber 2295 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI