thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Olmayan Spor Salonunun Açılışına Kutlama Mesajı Yağdı..!
Tarih: 25-05-2022 07:14:14 Güncelleme: 25-05-2022 07:16:14 + -


Çanakkale bugün oldukça hareketli bir gün geçiriyor. Cevatpaşa Ortaokulu bahçesinde yapıldığı ve bugün açılışı yapılacağı duyurulan Kapalı Spor Salonu için kente gelenler büyük bir şaşkınlık içerisinde. Çünkü böyle bir spor salonu olmadığı gibi 1 yıldır da temelinin atılmadığı ortaya çıktı!


Olmayan Spor Salonunun Açılışına Kutlama Mesajı Yağdı..!

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi hayırsever iş insanı Sadettin Saran ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ın da hazır bulunduğu törende; protokol kapsamında Cevatpaşa Ortaokulu bahçesinde Kapalı Spor Salonu Saran Group tarafından yaptırılacak ve Milli eğitim Müdürlüğüne teslim edilecekti. Protokol töreninin üzerinden ise 11 ay geçti.

 

AÇILIŞA ÇELENKLER GÖNDERİLDİ.. FB PLAKALI ARAÇLARLA ÜNLÜLER AÇILIŞA GELDİ!

Protokol imza töreninin ardından tam 11 ay geçti. 10 gün kadar önce; Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi hayırsever iş insanı Sadettin Saran tarafındna birçok ünlü isme Kapalı spor Salonunun açılış töreni için davetiye gönderildi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan BJK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş’a kadar çeşitli belediye başkanı ve siyasetçi, sanat dünyası ve iş dünyasından birçok isim açılışa katılamadıkları için törene çelenk gönderdiler!!

 

Makedonya’nın Türk milletvekili Enes İbrahim’in yanı sıra birçok Fenerbahçeli isimde FB plakalı araçlarla Cevatpaşa Ortaokulu’nda açılışı gerçekleştirilecek Kapalı Spor Salonunun açılış törenine geldiler!

 

ORTADA SPOR SALONU YOK! TEMELİ BİLE ATILMAMIŞ!

Davete katılanlar ve çelenk gönderenleri ise büyük bir sürpriz bekliyordu. Çünkü 21 Haziran 2021 tarihinde imzalanan protokol ile Cevatpaşa Ortaokulu bahçesinde yapılacak olan Kapalı Spor Salonu hiç yapılmadı…! Hatta temeli bile atılmadı..! Bir günde okula onlarca çelenk ve FB plakalı lüks araçlar ile ünlü konukları gören öğretmen ve öğrenciler ise büyük şaşkınlık yaşadılar!

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 10 GÜN ÖNCE DENETİME GİTMİŞ!

Edinilen bilgiye göre; Sadettin Saran tarafından yaptırılan(!) Kapalı Spor Salonu’nun açılış töreninin davetiyesini alan İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, 11 ay önce imzalanan protokol ile yapılacak olan kapalı spor salonunu 10 gün önce denetlemeye gitti. Ancak okul bahçesinde temel dahi atılmadığını görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

 

SAADETTİN SARAN’DAN ÜNLÜLERE DAVETİYE GÖNDERİLMİŞ!

Öte yandan ünlü iş insanı ve hayırsever Sadettin Saran’ın birçok isme davetiye gönderdiği; davetiyenin üzerinde ise; “23.spor Salonumuzun açılışı için 24 Mayıs 2022’de Çanakkale’deyiz. Bu yıl Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredeceğimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyacak olan 23. Spor salonumuzun açılış töreninde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız” ifadeleri yer alıyor.

 

Açılış töreninin tarihi olarak ise davetiyede 24 Mayıs 2022, açılışın yapılacağı yerin adresi olarak ise Cevatpaşa Ortaokulu, Esenler Mah. Demokrasi Cad. No: 52 Çanakkale/Merkez saat 14.00 olduğu belirtiliyor.

 

“AÇILIŞIN ERTELENDİĞİNİ BİLDİRDİK..”

Şirket PR ajansı ise söz konusu olayla ilgili olarak açılışın Eylül 2022 tarihine ertelendiği bilgilerini toplam 1200 davetliye gönderildiğini, ayrıca şirketin sosyal medya hesaplarından duyuru yapıldığını; ancak bilgilendirmeye rağmen açılış töreni varmış gibi davetlilerin Çanakkale'ye geldiğini, katılamayanlarında çelenk gönderdiklerini ifade ettiler.

 




Bu haber 16961 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI