thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



19 Mayıs Bayramı “Vekâleten” Kutlandı!

Tarih: 19-05-2023 08:38:20 Güncelleme: 19-05-2023 08:40:20 + -


19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çanakkale’de düzenlenen törenle kutlandı. Ancak törene Vali İlhami Aktaş, Belediye başkanı Ülgür Gökhan katılmayıp yerlerine vekaleten yardımcılarını gönderirken; Törenlere AK Parti’den hiç kimsenin katılmaması da dikkat çekti.


19 Mayıs Bayramı “Vekâleten” Kutlandı!

Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin resmi bayramı olarak her 19 Mayıs günü kutlanan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Çanakkale’de Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Çeşitli okullardan öğrencilerin, velilerin katıldığı Bayram törenine Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan katılmayarak yerlerine vekil gönderdiler.

 

Siyasi Parti yöneticilerinin, STK’ların, sendika ve kurum amirlerinin katıldığı törenlere CHP’den Milletvekili seçilen İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan ile İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz’da katıldı. AK Partili hiçbir yöneticinin yanı sıra milletvekili Ayhan Gider’in de katılmadığı törenlerde Atatürk Anıtına çelenk bırakıldıktan sonra gençlik yürüyüşü düzenlendi.

ALTERNATİF TÖREN

Resmi Devlet töreninin ardından ise; bayramların yeterince coşkuyla kutlanılmadığı gerekçesi ile CHP tarafından uzun yıllardır düzenlenen Alternatif tören bu bayramda da yeniden düzenlendi. Siyasi Parti, STK, Derneklerin Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasının ardından günün anlam ve önemine atfen CHP İl Başkanı S.Güler Koçer kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

PENTAGRAM KONSERİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İl Gençlik ve spor Müdürlüğünün yanı sıra Milli Eğitim Müdürlüğü de çeşitli etkinlikler gün boyu sürecek. Çağlar Kaynak Basketboll sahasında gerçekleşecek etkinliklerin yanı sıra; Çanakkale Belediyesi tarafından Özgürlük parkında da Pentagram konseri düzenlenecek.




Bu haber 2438 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI