thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Yandaşlardan Övgü.. Başkandan İsyan!

Tarih: 20-06-2020 10:32:09 Güncelleme: 21-06-2020 04:41:09 + -


Ezine OSB Başkanı AK Partili Alper Altınok yaşanan ekonomik krizi fırsata çevirdiğini söylerken; Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Ünal Özcan ise "Dayanamadım" diyerek ekonomik krizin olmadığını iddia eden TV programı konuklarına tepki gösterdi.


Yandaşlardan Övgü.. Başkandan İsyan!

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen yerel seçimler öncesinde domates, patates gibi ürünlerin fiyatları 10 lirayı geçmiş, ülkede soğan fiyatları almış başını gitmişti. Kuru soğan satıcıların depoları basılmıştı. Geçtiğimiz yıldan bu yana değişen bir şey olmadı. Döviz kurları almış başını giderken pazarda fiyatlar el yakarken, üstüne bir de dünyayı etkisi altına alan Corona salgını nedeniyle hükümet vatandaşlardan yardım istemişti. Halen devletin her haneye 1000 TL yaptığı yardımı alamayanlar varken; işsizlik de almış başını gitmiş durumda.

 

SEÇİMLERİ KAYBETMİŞ, MÜDÜR OLMUŞTU!

Son yıllarda artan ekonomik krizin etkileri toplumun farklı kesimlerini farklı etkiliyor. Bunun son örneğini de Çanakkale'de görüldü. AK Parti Kepez Belde başkanıyken 31 Mart Yerel seçimlerine giren ve kazanamayan Alper Altınok, seçimlerdeki başarısızlığının ardından Ezine OSB'ye müdür olarak atandı. Bir yanda konut satışı da yapan Alper Altınok, Corona salgını sonrasında Çanakkale'de emlak almak isteyen kişilere ev satmanın mutluluğunu sosyal medyada paylaştı.

"DURMAK YOK, EMLAK YATIRIMINA DEVAM.."

Çanakkale ve Tapu Kadastro Müdürlüğünden konum paylaşan AK Partili Alper Altınok, ekonomik krizi fırsata çevirdiğini AK Partinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Durmak Yok, Yola Devam" sloganını değiştirerek vurguladı "Kriz var, kriz var diyenlere inat mı yapıyorsunuz arkadaş. Maşallah tapuda kuyruk var, Çanakkale'de satılık daire kalmadı. Durmak yok, emlak yatırımına devam.."

KRİZ = FIRSAT DİYORLARDI İNANMIYORDUM"

Alper Altınok'un yaptığı paylaşıma da çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Ekonomik krizi fırsata çevirdiğini ise Altınok bir takipçisinin yaptığı yorum verdiği "Kriz = Fırsat diyorlardı inanmıyordum" yanıtla ortaya koydu.

 

"SİZİN YEDİĞİNİZİ, İÇTİĞİNİZİ BİZ ESNAFLAR YİYİP, İÇEMİYORUZ"

AK Partili Alper Altınok her ne kadar krizi fırsata çevirmenin memnuniyetini yaşarken; Çanakkale'de binlerce esnaf ve sanatkarın birlik başkanı olan Ünal Özcan ise ekonominin iyi olduğu yolunda bir TV programında açıklamalarda bulunan hükümete yakın köşe yazarlarından Nagehan Alçı'ya tepki gösterdi. "Dayanamadım" diyerek sitemini dile getiren Ünal Özcan; "Haber Türk kanalında,Enine Boyuna programında,Nagehan Alçı hanımefendi, Esnaf ve Sanatkârlarımıza,Corona virüs sürecinde, kapanan ve iş hacmi düşen esnaflarımıza müthiş yardımları anlatıyor. Hanımefendi sizin yediğinizi, içtiğinizi biz esnaflar yiyip içmiyoruz. Bizi bizden dinleyiniz. O programa bizi çıkarınız ve bizi dinleyiniz. Borcu kredi ile borçla kapattık.. Altı ay sonunda konuşalım..S iz mi bizim halimizden anlıyorsunuz.. (Pazartesi Hanımefendiye Mektup yazacağım. Birde benim bilmediğimi bana anlatsın..)" ifadelerini kullandı.




Bu haber 9026 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI