thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Milletvekili Uz: "Türk Gençlerini Susturamazsınız"
Tarih: 03-01-2024 11:41:58 Güncelleme: 03-01-2024 11:42:58 + -


İstanbul'da Erdoğan ve Bahçeli'nin fotoğraflarının olduğu ‘Türkiye'nin Araplaşması için oyunuzu bize vermeye devam edin’ yazılı broşür dağıtan ve aralarında Çanakkale Milletvekili Uz'un oğlunun da bulunduğu 3 İYİ Partili genç gözaltına alındı. Gözaltı kararına tepki gösteren Uz, "Türk gençlerini susturamazsınız" dedi.


Milletvekili Uz:

İYİ Parti Gençlik Kolları üyeleri Oğuz Talha Uz, Baturalp Akalın ve Akif Demirel, İstanbul Beşiktaş'ta üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin fotoğraflarının bulunduğu ‘Türkiye'nin Araplaşması için oyunuzu bize vermeye devam edin’ yazılı broşür dağıttıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınan gençlerin; Çanakkale İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz’un oğlu Oğuz Talha Uz ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Tolga Akalın’ın oğlu Baturalp Akalın öğrenildi.

 

AKŞENER: "OLAYIN TAKİPÇİSİYİM"

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şu ifadeleri kaydetti: “Türksüz Türkiye hayal edenler bu gece de iş başında… İktidar, Türklük ile olan mücadelesini şimdi de gençler üzerinden sürdürmeye devam ediyor. İstanbul İl Gençlik Kollarımızdan Oğuz Talha Uz, Baturalp Akalın ve Akif Demirel sadece demokratik haklarını kullandıkları için şu anda karakolda ifade veriyor. Süreci arkadaşlarımla birlikte bizzat takip ediyorum. Gencecik evlatlarımızı tutuklayarak ülkemizdeki acı gerçekleri örtmeye çalışanlar şunu çok iyi bilsin ki; Sizde her türlü zulüm varsa; bizde de her koşulda mukavemet var! #TürkGençleriniSusturamazsınız!”

 

UZ: "TÜRK GENÇLERİNİ SUSTURAMAZSINIZ"

Akşener'in paylaşımını alıntılayan Çanakkale Milletvekili Uz şu ifadeleri kaydetti: "Armut’un dibine düşme gibi bir huyu vardır. Sayın genel başkanım; 'Size her türlü zulüm varsa; bizde de her koşulda mukavemet var!' Bilsinler isteriz. #TürkGençleriniSusturamazsınız"

 

KAVUNCU: "SÖYLEDİKLERİNDE GERÇEK OLMAYAN NE?"

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu ise, "Oğuz Talha Uz, Baturalp Akalın ve Akif Demirel tertemiz, pırıl pırıl genç vatanseverlerdir. Yaptıkları işte hatalı hiçbir şey yok. Görüşlerini en demokratik yolla ifade etmek istemişler. Söylediklerinde gerçek olmayan ne? Türk gencine, İYİ Partili kardeşlerimize fikrinden dolayı dokunamazsınız." ifadelerini kullandı. Gözaltına alınan gençlerin, karakolda ifade vermelerinin akabinde serbest bırakıldığı öğrenildi.




Bu haber 1951 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI