thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Mazeretim Var; Asabiyim Ben...!"

Tarih: 26-08-2019 06:57:15 Güncelleme: 26-08-2019 07:21:15 + -


Kendisine hakaret edenlere " Ne demişlerse iki kat iade ediyorum"... Kendisi ile ilgili bir karikatürü paylaşan TEMA Temsilcisine "Bir tek para alınışsa benim değilse Allah senin belanı versin alçak iftiracı".... Yerel Seçimlerde Bayramiç'te Ak Partiyi indirip CHP'yi iktidar yapan halka " Bayramiçliler bu kolibasili kafalıları tercih etti"....Sözleri Dikkat çekti...



Kazdağları bölgesinde ağaç katliamı yapılmasını tepki göstermek  ve Siyanürlü altın işletmeciliğini engellemek Su ve Vicdan Nöbeti başlatıldı. Su ve Vidan Nöbeti başlatılmasıyla birlikte AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın da sinirlerinin bozulduğu ve konuşmalarında agresifleştiği görüldü.

 

TEMA TEMSİLCİSİNE "ALLAH BELANI VERSİN, ALÇAK İFTİRACI"

Kazdağları'nın Kirazlı-Balaban bölgesinde 195 Binden fazla ağaç kesildiğinin tespit edilmesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın söylemleri karikatürcülere de malzeme oldu. Ulaş Önder isimli bir çizerin yaptığı karikatürü sosyal medya hesabından paylaşan TEMA'nın Çanakkale Merkez ilçe temsilcisi Çağatay Değirmenci, Bülent Turan'ın hakaret dolu mesajıyla karşılaştı.

Söz konusu karikatürü sosyal medya hesabından paylaşan Çağatay Değirmenci'ye mesaj atan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; "Bir tek para alınışsa benim değilse Allah senin belanı versin alçak iftiracı" mesajını gönderdi. Bülent Turan'ın hakaret dolu mesajını takipçileri ile paylaşan TEMA Temsilcisi Değirmenci ise Turan'ın mesajını da takipçileri ile paylaşarak; "Bana bu mesajı yazan bir milletvekili. Takdiri kamuoyuna ve sizlere bırakıyorum. Sayın vekile sözlerini aynen iade ediyor, kendisini temiz bir üsluba, siyasi ahlaka davet ediyorum" ifadeleriyle paylaştı.

 

"BANA HAKARET EDİYORLAR. HAKARETLERİNİ İKİ MİSLİ İADE EDİYORUM"

Kazdağları'ndaki ağaç katliamı ve Siyanürlü Altın madenciliği çalışmalarının sürdürülmesi yönündeki görüşleri nedeniyle Çanakkale kamuoyunda tepki çeken Bülent Turan ile Çanakkale'nin sevilen gazetecisi Tekin Uğurlu ile canlı yayında buluştu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Turan; kendisine sosyal medyada tepki gösteren ve hakaret edenlere cevap verirken; "Zaman zaman bazı marjinal gruplar bize kızıyor küfür ediyorlar. Çanakkale kenti, barış, huzur ve keyif kentidir. Siyasi tartışmalar polemikler olur ama böyle küfür ve hakaretler kimseye yakışmaz diye düşünüyorum. Eleştireler baş tacıdır; ama küfür hakaret çok rahatsız edici. O yüzden tüm o küfür eden, hakaret eden hemşerilerimiz diyeceğim; hepsine misliyle iade ediyorum. Ne demişlerse iki kat iade ediyorum" demişti.

CHP'YE OY VEREN SEÇMENE "KOLİ BASİLİ KAFALILARI SEÇTİLER"

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kurban Bayramı programı kapsamında Bayramiç’te düzenlenen bayramlaşma programında büyük bir skandala imza attı. 2014 seçimlerinde seçilen AKP’li Belediye Başkanı Saadettin Arslan’ın 2019 seçimlerinde kaybettiği ve CHP adayı Mert Uygun’un Belediye Başkanı olduğu Bayramiç’te, seçmen tercihlerini eleştiren Turan; "Hep söylüyoruz. ‘İş bilenin at kuşananın’ diye. Bakın Bayramiç’te tarihi bina restorasyonları, altyapı gibi birçok konuyu yoluna koyduk. Saadettin Bey beş yıl görev yaptı burada. Siz hiç duydunuz mu sudan zehirlenme diye bir şey duydunuz mu? Duymadınız değil mi? Daha dün başladılar göreve, sayıları aldım 600’den fazla hemşehrimiz hastanelik olmuş. Görüştüm ilgililerle suların içinde klor yok. Sen ne iş yaparsın ya? Suların içinden kolibasili çıktı, lağım çıktı lağım.. Ama şunu söyleyeceğim, Bayramiç’te çok iş yaptık, çok emek verdik, Bayramiçliler bu kolibasili kafalıları tercih etti. Sitem etmiyorum, saygı duyuyorum ama üzüntümü söylüyorum” ifadelerini kullandı.

 

TURAN'DAN "KOLİ BASİLİ KAFALILAR" SAVUNMASI

Kurban Bayramında Bayramiçli seçmenlerin tercihini eleştiren ve CHP'lileri Koli Basili Kafalılar diyerek hakaret eden Bülent Turan, bir başka programda ise sözlerini eski kayıt olarak savundu. Turan yaptığı savunmada; "Partiler seçimleri kaybedebilir, kazanabilirler. Kim nereye oy vermişse versin 4 sene bu ülkeyi kavgadan, polemikten uzak bir hizmet dönemine çevirebiliriz. Bugün basında gördüm; Bayramiç'te benim eski bir konuşmamı çıkartmışlar, halka hakaret etti demişler. Bırakın halka hakaret etmeyi, her yerde halkın kararına saygılıyız diyen bir adamım ben. Her yerde halkın kararı baş tacıdır diyen bir insanım. Eksiğimiz varsa kaybederiz, iyiysek devam ederiz. Kimse seçilmişlerle ilgili seçenlere ithamda bulunamaz. Ama şuna kızdım Bayramiç'te; yıllardır hiç olmayan bir mesele oldu Bayramiç'te. Bayrama gittiğimiz de 690 tane hemşerimiz hastanede yatıyor. Neden dedim; belediye personeli işini ihmal etmiş, klor atmamış suya bayram tatiline gitmiş. Onun karşılığında da suyun içerisinde Koli Basili yani lağım çıkmış suyun içerisinde. Sen işini yapmaz 690 kişiyi bir günde zehirlersen senin o tembelliğin, bayrama gider iş yapmam anlayışın o zihniyete koli basili dedim ben. İşini yapmayana, halkı zehirleyene söyledim. Halka söyler miyim? Halkımızın kararı baş tacıdır. Ama bir kez daha söylüyorum, benim veya başkasının belediyesi halkı zehirlerse, bayramda 690 kişi hastanede yatarsa o anlayış sorunlu anlayıştır. Hiç kimse sabote etmesin söylediklerim net. Ha şunu da söyleyeyim; söyleyeli neredeyse bir ay oldu şimdi konuşuyorlar. Bunların aklı sonradan geliyor, hatırlıyorlar" dedi.




Bu haber 9676 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI