thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz'dan Kepez Ziyaretleri

Tarih: 11-04-2021 09:03:19 Güncelleme: 11-04-2021 09:07:19 + -


İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Rıdvan Uz Başkanlığında milletle buluşmaya devam ediyor


İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz'dan Kepez Ziyaretleri

Çanakkale İYİ Parti Teşkilatları İYİ Parti  GİK Üyesi ve Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Rıdvan Uz Başkanlığında Kepez Belde'de Kepez İYİ Parti belde teşkilatı Millet ittifakı Belediye Başkanı Birol AslanCHP belde Teşkilatı ve  Esnafla bir araya geldi. Program İYİ Parti  GİK Üyesi ve Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Rıdvan Uz İYİ Parti İlyönetimi Merkez İlçe Başkanı ve Çanakkale Belediyesi Meclis Üyelerinin Millet İttifakı Belediye Başkanı Birol Aslan'ı makamında ziyaretle başladı.

 

Görşme samimi bir hava içerisinde geçti. Arslan  Belediyeyi 60 milyon borçla teslim aldıklarını bu nedenle çok zorlandıklarını bu güne kadar süreci iyi yönettiklerini 18 milyon borç ödediklerini ve yatırımlara da hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Kepez'in En büyük sorunu olan içme suyu arıtma tesisinin 2 ay sonra hizmete alınacağını böylelikle bu sorunun ortadan kalkacağını belirten Aslan Kepez Halk Plajında bulunan bütün konteynerlerinde kaldırıldığını yapıların da yıkılarak alanın tamamının çimlendirilip hizmete alınacağını söyledi. Karşılıklı görüşlerin ele alındığı Ülke gündeminin değerlendirildiği ziyaret İYİ Temennilerle sona erdi.

İYİ Parti Heyeti Buradan İYİ Parti Kepez Belde Teşkilatını ziyaret etti  İYİ Parti  GİK Üyesi ve Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Rıdvan Uz Genel Başkan Meral Akşener Başkanlığında Yaptıkları Hakkari Yüksekova Konya Yurt İçi ziyaretler hakkında bilgi verdi Partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı. Kepez Belde Teşkilatı ve İYİ Parti Heyeti Buradan Kepez CHP Belde Teşkilatına geçti Ülke gündemine dair konularla ilgili karşılıklı değerlendirilmelerde bulunuldu ve birlik beraberlik mesajlarının verildiği ziyaret son buldu.

Esnaf Ziyaretinde Kepez Meydan ve Çevre Esnafı Tek Tek dolaşıldı Genel Merkeze İletilmek üzere sorunlar not alındı Çanakkale İYİ Parti Teşkilatları İYİ Parti  GİK Üyesi ve Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Rıdvan Uz Başkanlığındaki bu haftaki temaslar bu ziyaretlerle son buldu




Bu haber 2016 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI