thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



İYİ Parti ÇTSO Yönetim Kurulunu Ziyaret Etti

Tarih: 04-05-2023 11:20:54 Güncelleme: 04-05-2023 11:29:54 + -


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Adayı Rıdvan Uz, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, İyi Parti Belediye Meclis Üyeleri Didem Güner, Burak Kunt ve Ahmet Uslu ile Parti Temsilcileri Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.


İYİ Parti ÇTSO Yönetim Kurulunu Ziyaret Etti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Adayı Rıdvan Uz, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, İyi Parti Belediye Meclis Üyeleri Didem Güner, Burak Kunt ve Ahmet Uslu ile Parti Temsilcileri Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Berkin Karaca, Volkan Temiz, Şakir Kutluay ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

"İLİMİZ EKONOMİSİNE İVME KAZANDIRMAK EN TEMEL VAZİFEMİZ"

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “ÇTSO’nun siyaset üstü bir Kamu Kurumu olduğunu her platformda tüm siyasi parti temsilcilerimize ifade ediyoruz. İş insanları temsilcileri olarak, İlimiz ekonomisinin gelişmesi ve üyelerimizin ticari faaliyetlerine artan bir ivme kazandırmak en temel vazifemiz. Bunun için bizleri ziyaret eden, ortak bir paydada buluşmak adına adımlar atan tüm siyasi partilerle görüşüyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugün ağırladığımız İyi Parti Milletvekili Adayları ve Parti temsilcilerimiz ile bu çerçevede görüş alışverişinde bulunduk. Üyelerimizi temsilen taleplerimizi ve bakış açımızı paylaştık. Kendilerine nazik ziyaretleri için Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

“HER KÖYDE, HER İLÇEDE İYİ PARTİ'NİN AYAK SESLERİNİ DUYUYORUZ”

ÇTSO ziyaretinin ardından İYİ Parti Çanakkale teşkilatı tarafından Sandık ve Seçim Güvenliği Eğitimi düzenlendi. Turhan Mildon Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim toplantısına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Tolga Akalın ve partililer katıldı. Düzenlenen eğitim toplantısında sandıkta nasıl oy kullanılacağı, gercerli olan oylar, geçerli olmayan oylar, örnekleriyle anlatıldı. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, düzenlenen eğitim öncesinde konuşma yaptı.

Mecliste çoğunluğun sağlanacağını ifade eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Uz; "Genel başkanımızın da işaret ettiği gibi seçimi istiyoruz. O yüzden Meclis'e güçlü bir şekilde gireceğiz.  Dolayısıyla her platformda bir oy Meral'e, bir oy Kemal'e diyerek  bu noktada da bir yürüyüş yapıyoruz. Bundan emin olun  iktidar partisinin milletvekili sayısını bir ihtimalle 1'e indireceğiz. İYİ Parti ailesi olarak bütün arkadaşlarımız büyük özveri ve sorumlulukla sahada  çalışıyorlar. Yaptığımız çalışmalar itibariyle şu an sahada en aktif parti biziz.   Bundan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum" dedi.




Bu haber 1534 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI