thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



İl Başkanı Karadağ’dan Komik Basın Açıklaması..

Tarih: 16-03-2017 06:36:57 Güncelleme: 16-03-2017 06:40:57 + -


Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Hacı Ramazan Işıldak ile AK Partililer arasında yaşanan tartışmaların suçlusu Basın oldu! Yaşanan tartışmaların tüm aktörleri AK Partili iken.. AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, yaşanan tartışmaların suçunu basına yükledi. Tartışmaları haber yapan basını referandum sonuçlarını etkilemeye yönelik algı operasyonu yapmakla suçlayan AK Parti İl Başkanı Karadağ’ın açıklamaları kamuoyunca da komik bulundu!


İl Başkanı Karadağ’dan Komik Basın Açıklaması..

Romanların sorunlarını iletmek için muhatap bulamayan Muhtar AK Parti Milletvekili Aday adayı iken.. Roman vatandaşlara ‘Çingene’ dediği iddiası ile suçlanan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan iken..  Bu tartışmaları haber yapan basın suçlu oldu. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan’dan sonra İl Başkanı Yeşim Karadağ’da suçu basına attı.. Ama basın bu olaylarda sadece haber yaptı.

 

SORUNLARINI İLETEMEYEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SİTEM ETTİ

 

Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Hacı Ramazan Işıldak, Çanakkale’de yaşayan Roman vatandaşların sorunlarını anlatmak, çözüm bulmak amacıyla AK Parti Milletvekili ve Grup Başkanı Bülent Turan’a ulaşamayınca, sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulundu. Bülent Turan’a ulaşamadığı için sitem eden Hacı Ramazan Işıldak’ın yaptığı paylaşımlardan Bülent Turan’ın danışmanı olan Yavuzhan Ahıskalı da tepki gördü.

 

TARTIŞMALARIN TÜM AKTÖRLERİ AK PARTİLİ

 

Yaşanan olayın basında yer almasının ardından bir ortamda Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Hacı Ramazan Işıldak için “Bırakın şu Çingene’yi, konuşmayın gündem yaratmaya çalışıyor. Bir b.k olmaz bu Çingene’den..” dediği iddia edilen kişi ise AK Parti Gençlik Kolları Mefail Ceyhan..

 

KALEM GAZETESİ FOTOĞRAFI YAYINLAYINCA KIYAMET KOPTU!

 

Tartışmalar Hacı Ramazan Işıldak’ın basın mensuplarına AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan’ın bir gece kulübünde çekilmiş fotoğrafını göndermesiyle yeni bir boyut kazandı. Söz konusu fotoğraf 27 Ağustos 2016 tarihinde şehit cenazesinin Çanakkale’ye getirildiği gün Kıbrıs’ta bir gece kulübünde çekildiği belirtiliyor. Cage Club isimli gece kulübünün resmi facebook sayfasında da yayınlanan fotoğraf Kalem Gazetesi’nde yayınlanınca kıyamet koptu.

 

“BEN SÖYLEMEDİM” AÇIKLAMASINI YAPARKEN.. İSTİFASI İSTENİYORDU!

 

Yaşanan süreç sonrasında Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Hacı Ramazan Işıldak’a destek ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaşananları kınadı. Gökhan’ın ziyaretinde basın mensuplarına kameralar önünde açıklama yapan Hacı Ramazan Işıldak; “Burası Çanakkale. Çanakkale’yi bilen ve Çanakkaleli kardeşlerimiz ve arkadaşlarımızın yönetmesini istiyoruz. Onların özürlerinin kabul edilebilmesi için Bülent Turan’ın danışmanı Yavuzhan Ahıskalı ve halen o koltukta oturan Mefail Ceyhan’ın istifalarını istiyoruz. Özrü kabahatlerinden büyük derler ya; hiç umurlarında değil; ne muhatap oldular, ne bir basın açıklaması yaptılar, ne Roman Halkından özür dilediler.”

 

IŞILDAK BAŞBAKANA ŞİKAYET ETTİ.. “ÖZÜR İSTEMİYORUZ” DEDİ..

 

“AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Fatih Şahin, iki gün önceki İzmir’de Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın toplantısında bana ‘teşkilatımız adına sizden bu arkadaşlarımız adına özür diliyorum’ dedi. Bende kendilerine özürlerinin kabul edilmediğini ilettim. Buraya gelip özür dileseler de kabul etmiyoruz. Mefail Ceyhan ve Yavuzhan Ahıskalı istifa edecekler. Çanakkale bizimdir, kimseye de Çanakkale’yi teslim etmeye niyetimiz yoktur” dedi.

 

“BU SÖZLER ŞAHSIMA AİT DEĞİL.. AKLIM VİCDANIM RAHAT” DEDİ..

 

Hacı Ramazan Işıldak basın mensuplarına kameralar önünde açıklama yaptığı dakikalarda AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mefail Ceyhan yazılı basın açıklaması yaparak; “Çanakkale’de yaşayan Roman vatandaşlarımıza ilişkin benim sarf ettiğim iddia edilen sözler kesinlikle şahsıma ait değildir. Bu ve bunun gibi sözler ne benim ne de çevremdekilerin ağzından çıkacak sözler değildir. Bu bağlamda 1 haftadır sistematik bir şekilde bu konu üzerinden şahsım ve partim yıpratılmaya çalışılmaktadır. Bahsettiğim konu ile ilgili olarak aklım da, gönlüm de, vicdanım da son derece rahattır ve emindir. Sevgili Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı ve partimizden daha önce Milletvekilliği aday adaylığı yapmış olan Hacı Ramazan Işıldak’ın şahsımla alakalı bir art niyetinin olmadığını biliyorum ve kendisini çok iyi tanıyorum. Bu süreçte bu yapılanların Kurucu Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde 16 Nisan referandumu ile girdiğimiz zorlu virajda, birlikteliğimizi bozmak isteyenlerin kurguladığı bir iftira olduğundan da emin olmakla birlikte referandum öncesi bu tür iftiraların artmasının kimseye bir faydası olmayacağını belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

İL BAŞKANI KARADAĞ; “BASIN KURULUŞLARI ALGI OPERASYONU YAPIYOR”

 

Bir haftadır devam eden gelişmeler karşısında suskunluğunu bugün bozan AK Parti İl Başkanı yaşanan tartışmaların suçlusu olarak, olayları halka duyuran basını hedef aldı. Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Hacı Ramazan Işıldak’ın istifalarını istediği Bülent Turan’ın Danışmanı Yavuzhan Ahıskalı ve Gençlik Kolları İl Başkanı Mefail Ceyhan’ı basının hedef aldığını ve algı operasyonu yapmakla suçladı.

 

PARTİLİLERİN TARTIŞMALARI İLE REFERANDUMUN NE ALAKASI VAR?

 

AK Parti İl Başkanı Karadağ, yaptığı yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi; “Son günlerde önce Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan sonra Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'ın Danışmanı Yavuzhan Ahıskalı ve son olarak İl Gençlik Kolları Başkanımız Mefail Ceyhan ile ilgili olarak başlatılan ve belirli basın kuruluşlarında yer alan haberlerde bir algı operasyonu yapıldığını ve bu algı operasyonun kimseye faydası olmadığını görüyoruz. Yaratılmaya çalışılan bu algının referandum öncesi gibi manidar bir zaman diliminde meydana gelmesi de bizleri bu olayların altında başka hesaplar olduğu konusunda birleştirmektedir.”

 

“Fevzipaşa Mahallesi Muhtarımız Hacı Ramazan Işıldak aynı zamanda partilimizdir. Kendisi Partimizden geçmiş dönemlerde milletvekilliği aday adaylığı gibi önemli bir göreve talip olmuş bir dava arkadaşımızdır. Bizler her platformda şunu ifade ediyoruz AK Partili olmak AK Parti vizyonunu tam anlamıyla her anlamda yaşamak ve yaşamına uyarlamaktır, bu düsturla ile hareket etmektir. Fevzipaşa Mahallesi bizler için önemli ve değerlidir. Orada yaşayan insanlarla ile ilgili olarak asla bir siyasi popülizm peşinde olmadık, olmayacağız da. Kentin Belediye Başkanı yıllardır bu şehri yönetiyor ve hala Fevzipaşa Mahallesi ile ilgili olarak bir projesi yok bunu kendisi de kabul ediyor. Ama bakıyorsunuz orada siyasi bir kazanç elde edeceğini görünce hemen soluğu orada alıyor. Bizler zaten her zaman mahalle ile iç içeyiz.  Neredeyse her hafta Kadın kollarımız Merkez ilçe başkanlığımız orada ev ziyaretleri yapıyor vatandaşlarımız ile bir araya geliyor. Biz Fevzipaşa mahallemizi bir bütün olarak görüyoruz, Fevzipaşa ile ilgili olarak projeler üretmeye çalışıyoruz. Hatta her yerel seçimde belediye başkan adaylarımızın gündemine aldığı ilk konu Fevzipaşa mahallesinde sosyal dokuya zarar vermeden yapılacak projeler oluyor.”

 

“Kimi çevreler tarafından Milletvekillerimize ve teşkilat mensuplarımıza aslı astarı olmadan yapılan bu algı operasyonlarına karşı siyasi popülizm yapmadan yolumuza devam edeceğiz. Tekrar belirtmek istiyorum genelde ve yerelde gündemimiz de ki en önemli konu 16 Nisan Halkoylamasıdır. Bu referandumdan evet çıkması hususunda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.”

 



HABER VİDEOSU





Bu haber 11970 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI