thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



I Love Fish Çanakkale’de..

Tarih: 19-08-2022 08:04:35 Güncelleme: 19-08-2022 08:07:35 + -


Dardanel Önentaş A.Ş. bünyesinde hizmet veren I Love Fishin üçüncü şubesi Çanakkale’de açıldı. Açılışta konuşan Dardanel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen Çanakkale’nin bağrından bir markanın daha oluştuğunu belirterek, “Hedefimiz buradan dünya markası olmak” dedi.


I Love Fish Çanakkale’de..

Dardanel Önentaş A.Ş.’nin yeni markası olan I Love Fish isimli fastfood şubesinin üçüncüsünü Çanakkale’de açtı. Açılışa; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Dardanel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu ve davetliler katıldı.

 

“TÜRKİYE’NİN 90’NCI BÜYÜK ŞİRKETİYİZ”

I Love Fish’in üçüncü şube açılışında konuşma yapan Dardanel Önentaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen “Dardanel 40 sene önce Çanakkale’nin bağrından çıkmış bir marka. Dardanelin toplam cirosu 4 milyar TL’ye çok yakın. İhracatı 40 milyon dolar seviyelerinde. İstanbul borsasında 50 şirket içinde yıldızlar pazarında hisselerimiz işlem görüyor. Türkiye’nin tüm şirketleri dahi 90’ıncı büyük markasıyız. Çanakkale’nin bağrından çıkmış bir marka olarak bundan da çok gurur duyuyoruz. Fortune Dergisinin 2021 rakamlarına göre ilk 500’teyiz. İSO’nun da üretimden satışa rakamlarına göre 2’nci 500 şirketi içerisinde bulunuyoruz. Neden I Love Fish? Bizim esas işimiz sanayicilik. Bu işi de tam 40 yıldan beri yapıyoruz ve deniz ürünlerine odaklanmış bir şirketiz. Tespit ettiğimiz bir konu var. Türkiye’de kişi başı tüketimler, su ürünleri tüketimleri çok düşük seviyelerde, 4,5 kilo seviyesinde. Tüm dünyaya bakacak olursa dünya ortalaması 21 kilo. Bizim esas amaçlarımızdan da birisi, biz bunu üretiyoruz, kıymet proteinleri Türk halkına daha fazla nasıl tükettiririz? Ya da işlenmiş ürün olarak nasıl ihraç ederiz diye yola çıktık. Tam 11 yıl önce ilk restoranımızı Dardenia adı altında ki o da mitolojiden gelen bir Çanakkale ismi. İstanbul’da açtık. 11 yıllık yolculuğumuz aynı bir AR-GE ürün geliştirme gibi devam etti. Bu 9 restoranımızda 3 konseptimiz var” dedi.

 

“HEDEFİMİZ BURADAN DÜNYA MARKASI OLMAK”

Bugün biz küçük bir I Love Fish şubesini açmıyoruz. Bugün çok önem verdiğimiz bu konsepti tüm Türkiye’ye ve tüm dünyaya burada ihraç edeceğiz. Yani Çanakkale’nin bağrından bir marka daha çıkıyor; l Love Fish. Vizyonumuz, hayalimiz. Hayal etmeden hiçbir şey olmadığı için bizim bu konsepti Türk girişimcilerinin Çanakkale başta olmak üzere ve dünyadaki girişimcilerin hizmetine sunmak ve burada yüzlercesini ve binlercesini açmak. Biliyorsunuz küçük fikirlerle büyük işler çıkıyor. Ürünlerimizin hepsini buradaki fabrikamızda üretiyoruz. Tüm girişimcilere de yeni bir iş imkanı veriyoruz. Çanakkale’de kasabalarımızda, hatta Erzurum’da oradaki hemşerilerimizin de deniz ürünleri tüketmedi için bu işin fırsat olduğunu düşünüyoruz. Hedefimiz buradan dünya markası olmak” dedi.

 

Niyazi Önen’in ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile AK Parti Grup Başkan Vekili de kısa birer konuşma gerçekleştirerek, işletmenin şehre hayırlı olması temennisinde bulundular. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek I Love Fish hizmete girdi.




Bu haber 2868 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI