thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Hem Çanakkale, Hem Türkiye İyi Olacak"

Tarih: 17-01-2018 12:45:32 + -


İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı örgütlenme çalışmalarına devam ederken üye kabulüne de başladı. Bugün düzenlenen üye kabul töreninde 150 kişi resmen İYİ Parti üyesi oldu.



İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı örgütlenme çalışmalarına devam ederken üye kabulüne de başladı. Bugün düzenlenen üye kabul töreninde 150 kişi resmen İYİ Parti üyesi oldu. İYİ Parti Üye Kabul töreninde ilk üye Çanakkale İl Başkanı İrfan Dehmen oldu. İkinci üye ise Merkez İlçe Başkanı İsmet Balkan oldu. Törende konuşma yapan İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı İrfan Dehmen teşkilatlanma çalışmaları ile ilgili olarak; “Bildiğiniz gibi İYİ Parti Çanakkale teşkilatı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında İYİ Parti Çanakkale’de yedi ilçe de teşkilatlanmasını tamamlamış bulunmakta. Kısa süre içerisinde diğer ilçelerde de teşkilatlanmalarımızı tamamlayacağız. Merkez ilçe başkanlığımız ilçe binasını hizmete açarak bugün üye kabul işlemlerine de başlamış bulunmaktadır” dedi.

 

İYİ Parti’nin Türkiye için son derece önemli bir parti olduğunu ve İktidar alternatifi olduğunu belirten İrfan Dehmen; “Çanakkale’de de halkımızın çok büyük ilgisi ve teveccühü ile karşı karşıyayız. Bundan da son derece memnuniyet duyuyoruz. Parti olarak teşkilatları arasında büyük bir uyumla çalışan bir partiyiz. Toplumun her kesimini kucaklayan bir siyasi partiyiz. Bizim hedefimiz Türkiye’nin insanlarını mevcut siyasi baskılara rağmen bir araya getirip; Türkiye’nin siyasetine yeni bir soluk katmak, tıkanmış siyaseti açmaktır. İnsanların ‘iyi de kime oy vereceğiz’ sorularının adresiyiz. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde Türkiye’nin yeni iktidar partisini kurduk. Bugün burada bulunma sebebimiz de Merkez İlçe Başkanlığımızın üyelik kayıtlarıdır. Hedefimiz tüm Türkiye genelinde 5 milyon üyeye ulaşmaktır. Bununda ilk adımını Çanakkale’de merkez ilçe başkanlığımızın önderliğinde atıyoruz” dedi.

 

“HEM ÇANAKKALE HEM DE TÜRKİYE İYİ OLACAK”

 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İsmet Balkan ise yaptığı açıklamada; “Bugün son derece önemli bir gün. Çanakkale’de gerçekten siyaset tıkanmıştır; bu siyasetin tıkanmışlığını da İYİ Parti giderecektir. İnsanlar kötünün iyisini tercih etmek zorunda kaldıklarını sürekli ifade ediyorlar ama şimdi kelime anlamıyla artık İYİ Parti geldi. İYİ Parti ile de hem Çanakkale, hem de Türkiye iyi olacak. Merkez ilçe başkanlığı olarak görevi aldıktan sonra çalışmalarımızı hızla sürdürdük. İlk iş olarak binamızı tuttuk, yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Bu süreçte de halkımızdan çok büyük ilgi olduğunu da gördük. Yönetim kurulu toplantılarımızda 60 kişi var kurucu üye olarak; her bir toplantımızda da 60 kişi katılmıştır. Komitelerimizi başlattık. Çok iyi bir örgütlenme ile karşınıza çıkacağız. Çanakkale’de hem mahallelerde hem Kepez beldesi dahil 54 köyü içinde çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Teşkilatlanma kapsamında çalışmalarımızın yüzde 30’unu tamamlanmış bulunuyoruz. Türkiye’nin yeni bir iktidara, Çanakkale’nin yeni idarecilere ihtiyacı var. Bu sebeple önce alt yapımızı tamamlayacağız, ardından da Çanakkale’de Birinci parti olmak için çalışacağız. Birinci parti olma iddiamız var. Çanakkale’de artık iyilerin birinci olması gerekiyor. Göreceksiniz çalışmalarımızla da bunu ortaya koyacağız. Arkasından da Çanakkale’de İYİ Parti birinci olacaktır. Bunun başlangıcı da üye kabulü yaparak başlıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.




Bu haber 2498 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI