thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Kaleseramik Bursiyerlerle Bir Araya Geldi
Tarih: 24-11-2023 07:05:18 Güncelleme: 24-11-2023 08:03:18 + -


Dr. (h.c.) İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, “Sen Yolun Başında, Kale Yanı Başında” etkinliği kapsamında genç bursiyerlerle bir araya gelinerek, bir dizi program düzenleyerek eğitim verildi.


Kaleseramik Bursiyerlerle Bir Araya Geldi

Kaleseramik Vakfı tarafından düzenlen etkinlik kapsamında genç bursiyerlerle bir araya gelindi. Düzenlenen programa ilişkin Kaleseramik Vakfı sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda; “Bu yılki bursiyer buluşmamızda müthiş bir günü geride bıraktık. Eğlenirken öğreten ve uygularken düşündüren atölyelerle dolu buluşmamıza moderatör olarak renk katan @gevezeshow ‘a teşekkür ederiz. Buluşmamızın ilk bölümünde ‘KSV Yanı Başınızda’ dedik, Kale Grubu Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Rana Birden ve bursiyerlerimizle soru-cevap yaptık. Ardından mikrofonu KSV Programlar ve İletişim Yöneticisi Deniz Nazari ve Esmiyor sosyal girişiminin Kurucu Ortağı Naz Yaman aldı. KSV Bursiyer Topluluğu 2.0 sunumu ile bursiyerlerin beklentileri çerçevesinde hazırlanan Bursiyer Gelişim Programı sunuldu ve ilk dönem gerçekleştirilecek atölye ve eğitim konuları yapılan anketle belirlendi” ifadeleri kullanıldı.

 

“UFUK AÇICI BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİK”

Yapı Kredi Kurumsal İletişim Direktörü Arda Öztaşkın ve Rana Birden tarafından yapılan sohbete değinilerek; “Gelecek Yanı Başında: Dönüşümün Anahtarı İnsan panelinde Yapı Kredi Kurumsal İletişim Direktörü Arda Öztaşkın ve Rana Birden sürdürülebilirlik çerçevesinde bireysel sorumlulukların etkileri üzerine ufuk açıcı bir sohbet gerçekleştirdi. Esmiyor ekibinden Mirza Yarkın Uydaşoğlu ile Bir İklim Adaleti Meselesi diyerek iklim değişikliğinin toplum içerisindeki farklı gruplardaki etkilerini gözler önüne seren kolektif bir oyun olan Parata’yı oynadık. Hep birlikte eğlenme, düşünme ve öğrenme fırsatı yakaladık” sözlerine yer verildi.

“YENİ ADIMLAR ATMAYA HAZIRIZ”

Sosyal Kontrat Atölyesi’nde gerçekleştirilen faaliyetlerden bahsedilerek; “Günün ikinci yarısında Onarım Atölyesi Kurucusu Ekin Al ile gerçekleştirilen Sosyal Kontrat Atölyesi’nde topluluk olmanın ne anlama geldiğine dair bakış açımızı değiştiren bir atölye çalışması gerçekleştirdik. Bir topluluk olarak kendi kontratımızı kendimiz yazdık ve hep birlikte altına imza attık. Sağlılık Bir Mola’nın ardından Check Out bölümünde bursiyerlerin etkinlik boyunca edindikleri deneyimler ve düşünceleri üzerine günün değerlendirmesi yapıldı. Enerjisi ile daima yanımızda olan daima genç zihinlerin yanı başında duran Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın konuşması ile günümüzü tamamladık. Değişimi kendinden başlatmaya heves duyan ve dünyasına iyi bakmak için yepyeni adımlar atmaya karar veren, bize eşlik eden tüm bursiyerlerimize ve misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, bir sonraki buluşmayı heyecanla bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.




Bu haber 964 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI