thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Karadağ; “Asıl Ben Teşekkür Bekliyorum..”

Tarih: 30-05-2016 15:26:17 Güncelleme: 30-05-2016 15:33:17 + -


CHP İL Başkanı Nejat Önder’in hafta sonu İl Danışma Toplantısında Yeşim Karadağ için; “Koltuğunu bana borçlu, teşekkür bekliyorum” açıklaması üzerine AK Parti İl Başkanı asıl borçlu olanın Nejat Önder olduğunu açıkladı.


Karadağ; “Asıl Ben Teşekkür Bekliyorum..”

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ yaptığı yazılı basın açıklamasında; “CHP İl Başkanı Nejat Önder’in 30.05.2016 Tarihli Basına yansıyan açıklamalarında Şahsımdan Teşekkür beklediğini ifade etmiştir. Maalesef Sayın Önder’in teşekkür talebini red ediyorum, aksine ben kendisinden teşekkür beklediğimi ifade etmek istiyorum.”

 

“ASIL BEN TEŞEKKÜR BEKLİYORUM”

 

“Öncelikle şunu belirtmek istiyorum AK Parti Genel Merkezi Sayın Nejat Önder’in talimatlarıyla iş yapacak bir konumda değildir. Sayın Önder açıklamalarında Koltuğu Kendisine borçlu olduğumu iletmiş ve bu yüzden benden teşekkür beklediğini ifade etmiş, Bırakın Genel Merkezimizi Sayın Önder’in görüşlerini kendi belediye başkanı bile önemsememektedir. O yüzden Genel Merkezimiz Nejat Önder’in talimatıyla hareket edecek bir parti merkezi değildir.”

 

“Sayın Önder Bilmelidir ki biz bu makama teşkilat ve teşkilatçılık nedir bilerek geldik. Partimde uzun yıllardır çok çeşitli görevlerde bulundum, çekirdekten yetiştim ,verilen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Bu kutlu makam şahsıma layık görüldü, Şimdi de bu görevi layıkıyla icra etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Takdir milletimizindir, Nejat Önder’in değildir. Bizim gündemimiz de sayın Önder’in siyasi kehanetleri ve dedikoduları yoktur, Gündemimiz de halkımıza hizmet vardır, İşimiz de gücümüzde millettir bizim. Partimizin il Başkanlığı makamı hususunda laf söylemek Sayın Önder’in haddine değildir. Bizim partimizde görev istenmez verilir düsturu ile hareket edildiğini Sayın Önder’in kavrayacağını zaten tahmin etmiyorum. Her zaman da ifade ettiğim gibi Nejat önder’inde AK Partiyi anlamasının mümkün olmadığını ifade etmek istiyorum.”

 

“BENİM SAYEMDE İL BAŞKANI OLDUĞUNU HATIRLADI”

 

“Açıklamanın başında da belirttiğim gibi Sayın Önder’den ben teşekkür bekliyorum çünkü kendisi benim sayemde il başkanı olduğunu hatırlamıştır. Gerçekten CHP’nin Çanakkale’de Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan sonra bir il başkanlığı makamına ihtiyacı vardı. Bu makam ben il başkanı olduktan sonra doldurulmuştur. Sayın Önder biz ne zaman bir açıklama yapsak çıkıp karşı açıklama yapmaktadır. Bu açıklamaların çoğu iftira ve çamur siyasetinden ibaret olsa da CHP Çanakkale’de İl Başkanı sorununu böylelikle çözmüştür. O yüzden CHP İl başkanı Önder ona İl Başkanı Olduğunu hatırlattığım için bana teşekkür borçludur.”

 

“Sayın Önder’e İl Başkanlığı Makamının sadece polemik üretme makamı değil hizmet üretme, proje üretme makamı olduğunu da hatırlatıyorum. Sayın Önder Bıraksın artık polemik üretmeyi Belediye Başkanı Ülgür Bey’den İl Başkanlığı makamının devir teslimini gerçekleştirip bir an önce işine baksın. Kendisine naçizane tavsiyem polemik değil iş üretmesidir. Çanakkale’mizin ucuz siyasi polemikler ile kaybedecek vakti yoktur” ifadelerini kullandı.

 




Bu haber 4960 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI