thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Çanakkale Halkını Düşünmüyorsunuz"

Tarih: 08-11-2019 12:24:12 + -


İYİ Parti ve CHP arasındaki gerilim İl Başkanı İsmet Güneşhan'ın açıklaması sonrasında devam ediyor. İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, yaptığı yazılı basın açıklaması ile Sessiz Boru ve Personel Ulaşımı konusunda açıklamalarda bulundu. Yıldızlar; "Milletin faydası için verdiğimiz uğraşlar karşısında aldığımız tepkiler üzücüdür. İttifakın özüne ters düşmektedir" diyerek iki konudaki eleştirilerine devam etti.



İYİ Parti ve CHP arasındaki gerilim İl Başkanı İsmet Güneşhan'ın açıklaması sonrasında devam ediyor. İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, yaptığı yazılı basın açıklaması ile Sessiz Boru ve Personel Ulaşımı konusunda açıklamalarda bulundu. Yıldızlar; "Milletin faydası için verdiğimiz uğraşlar karşısında aldığımız tepkiler üzücüdür. İttifakın özüne ters düşmektedir" diyerek iki konudaki eleştirilerine devam etti.

 

EN İYİ BİLDİKLERİ KONUDA ELEŞTİRMEYECEKLERSE NE YAPACAKLAR?

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar yayınladığı basın açıklamasında Sessiz Boru konusu ile ilgili olarak, meclis üyelerinin tamamına yakınının meslek erbaplarından oluştuğuna dikkat çekerek; "İnşaat Mühendisi, Makine Mühendisi, Jeoloji Mühendisi, Müteahhit, Harita Mühendisi, Hekim, Avukat, Esnaf, Turizmci, Eğitimci, İş İnsanları… Bu saydıklarım şu anda Çanakkale Belediye Meclisini oluşturan 31 belediye meclis üyesinin meslekleri. Neredeyse tamamı müteşebbis. Aynı zamanda Çanakkale ekonomisini de oluşturan mesleklerin büyük bir çoğunluğudur. Belediye meclis üyemizin itirazlarını ve eleştirilerini çamur at izi kalsın mantığı ile ticari kaygı olduğu iddialarına istinaden: bir meclis üyesinin kendi konusu ile ilgili bir uyarısı, bir eleştirisinden daha doğal ne olabilir? En iyi bildikleri konularda sizi eleştirmeyecekler, yeni projeler sunmayacaklar ise bu belediye meclis üyelerini niye seçtik? Şayet bir ticari kaygı aramamız gerekiyor ise alınan bu kararın kimlere fayda sağladığını araştırmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Yaptığınız açıklamada ki bu tabirin sizlere ve demokrasi anlayışınıza hiç yakışmadığını düşünüyoruz" dedi.

 

"ÇANAKKALE HALKINI DÜŞÜNMÜYORSUNUZ"

Personel ulaşım giderlerinin, belediye tarafından kooperatife yada personele ödenmesini istediklerini, bu sayede ulaşımdaki maliyetin hafifletilebileceğini tekrar hatırlatarak İl Başkanı Yıldızlar; "İYİ Parti’nin Çanakkale Belediyesi’nin emekçi personelinin toplu taşımayı ücretsiz kullanma hakları ile ilgili bir itirazı yoktur. İptal talebimiz asla ve asla yoktur. Konuyu bu noktaya taşımak isteyenleri şiddetle kınıyoruz. Talebimizi bir kez daha yüksek sesle dile getirmek istiyorum. Çanakkale Belediyesi personelinin servis hizmet bedeli olan 1 milyon 300 bin Türk Lirasını kooperatife veya personeline öder ise, Çanakkale halkı toplu taşımayı daha ucuza kullanacaktır. Sürekli “Sayıştay tarafından incelendik, bu yasaldır” gibi cevaplar ile vatandaşın kafasını karıştırmaya çalışmayınız. Usulsüz iş yapıyorsunuz demiyoruz. Yasal değil demiyoruz. Çanakkale halkını düşünmüyorsunuz diyoruz! Belediye’nin bütçesine hiçbir yük getirmiyoruz diye övünüyorsunuz ama öğrencilerimizin harçlığına, emeklimizin üç aylığına, işçimizin asgari ücretine getirdiğiniz yükten bahsetmiyorsunuz!

 

"ALDIĞIMIZ TEPKİLER ÜZÜCÜDÜR"

İYİ Parti olarak her konuda halkın çıkarlarını koruyacaklarını ifade eden İl Başkanı Yıldızlar; "Millet ittifakı milletin isteği ile oluşmuş bir ittifaktır. Bu ittifak millet istediği sürece devam edecektir. İYİ Parti olarak Cumhuriyet Halk Partisi tüzel kişiliği ve teşkilatları ile çalışmalarımız büyük bir uyum ile devam etmektedir. Amacımız, gayemiz, tek hedefimiz millettir. Milletin faydası için verdiğimiz uğraşlar karşısında aldığımız tepkiler üzücüdür. İttifakın özüne ters düşmektedir. Eleştiriye açık olmak, eleştiriler sonrasında yapıcı olmak gereklidir. İYİ Parti olarak düşüncemizin ve icraatlarımızın merkezi millettir. O sebep ile milletin faydasına olacak her konuda İYİ Parti olarak mücadelemizi sürdüreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.




Bu haber 1994 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI