thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Bu Nasıl Polis?

Tarih: 05-08-2017 06:39:09 Güncelleme: 05-08-2017 08:38:09 + -


Polis arabasını kullanan kişi görenleri şoka soktu.… Görüntünün arkasında bir skandal çıktı…


Bu Nasıl Polis?

Polis arabasını kullanan kişi görenleri şoka soktu.… Görüntünün arkasında bir skandal çıktı…

 

VATANDAŞ POLİSE İHBAR ETTİ

Çanakkale Ezine karayolu üzerinde 17 A 7613 plakalı resmi polis otosunu kullanan kişinin kılık kıyafeti görenleri şoka uğrattı. Polis otosunun direksiyonundaki şahsı gören vatandaşlar 155 aracılığı ile Çanakkale Emniyet müdürlüğüne ihbar üzerine ihbar telefonu etmeye başladı. İhbarlar üzerine Çanakkale emniyet müdürlüğü ekipleri İzmir girişindeki polis barikatında otoyu durdu. Otonun direksiyon koltuğunda sarıklı, uzun beyaz sakallı, üzerinde derviş kıyafeti bulunan bir şahıs ile karşılaştı. Şahısın polise benzeyen hiçbir yanı yoktu.

POLİSMİŞ !!!!

Bayramiç Emniyet Amirliğine bağlı polis aracındaki şahsın kimlik sorgulamasında polis olduğu ve Bayramiç’te görev yaptığı tespit edildi.  Kuraner Erbaş’ın İstanbul’dan Bayramiç Emniyet Müdürlüğü Emrine tayin edildiği uzun süredir bu kılık kıyafet ile görev yaptığı öğrenildi.

SORUŞTURMA AÇILDIĞI AÇIĞA ALINDI

Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler, hakkında bir süre önce soruşturma başlatıldığını söylediği sarıklı ve sakallı polis Kuraner Erbaş'ı, açığa aldı. Kendüzler, polis memurunun ikinci kez sağlık kontrolüne gönderileceğini söyledi.

 

Polis Kuraner Erbaş, açığa alındığını ve yeniden Çanakkale'ye sağlık kontrolüne götürüleceğini anlayınca bu sabah Bayramiç Emniyet Müdürlüğü önünde polis otosunun direksiyonuna geçip sarıklı ve sakallı fotoğrafını çektirdi. Erbaş, bu fotoğrafı Facebook'taki sayfasına koyup "Kılık kıyafet Yönetmeliğine aykırı davranmak suçundan açığa alınmış bulunuyorum. İlanen duyurulur. Hayırlı Cumalar" paylaşımında bulundu.

 

EMNİYET MÜDÜRÜ: SORUŞTURMA BAŞLATTIK

 

Çanakkale Emniyet Müdürü Celal Sel, olayda ihmali bulunanlarla ilgili gerekli incelemenin başlatıldığını söyledi. Sel, "Olay dün ortaya çıkınca gerekli soruşturmayı başlattık ve Bayramiç Kaymakamlığı'na bilgi verdik, açığa alındı. Yeniden sağlık kontrolüne gönderilecek. Gereken yapılacak" dedi.

 

Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler de açığa alınan polis Kuraner Erbaş'la ilgili soruşturmayı yürütmek üzere müfettiş istendiğini söyledi.

 

Öte yandan Kuraner Erbaş Polis Aracıyla Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak açığa alındığını şu ifadelerle paylaştı; “Kılık kıyafet Yönetmeliğine aykırı davranmak suçundan açığa alınmış bulunuyorum. İlanen duyurulur. Hayırlı Cumalar Kuraner Erbaş.” Erbaş’ın paylaşımına bir çok vatandaşın da destek mesajları yazdığı görüldü.




Bu haber 37360 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI