thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Tüm Okullara Tatil İlan Edildi..
Tarih: 05-02-2023 14:54:36 Güncelleme: 06-02-2023 07:51:36 + -


Çanakkale'de etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın açılacak okullarda taşımalı eğitimin yanı sıra köy okulları tatil edildi. Ayrıca hamile ve engelli personeller bir gün izinli sayılacak.


Tüm Okullara Tatil İlan Edildi..

Çanakkale Valiliği günün ilk saatlerinde yayınladığı açıklama ile taşımalı eğitim ve köy okullarında okuyan öğrenci ve öğretmenler için bir günlük eğitime ara verilmesine karar vermişti. Hava muhalefeti nedeniyle ilçe Kaymakamlıklarının alacaığı kararları ise serbest bırakmıştı.

 

Hava şartlarının ağırlaşması sonrasında ise; 8 ilçe kaymakamlığı peş peşe aldıkları kararlar ile okullara bir günlük tatil verilmesini karar aldılar. Ancak hava muhalefeti sonrasında Çanakkale Valiliği yeni bir karar alarak tüm okulların yanı sıra 06 Şubat 2023 Pazartesi günü, il genelinde, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, Müftülüğe bağlı Kur’an Kurslarında ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kreşlerde eğitim öğretime “1” gün süreyle ara verilmesine karar verdi.

 

6 Şubat tarihinde okullarda ikinci dönem başlayacak. Çanakkale Valiliği etkili olan kar yağışı nedeniylee okullarda eğitim görecek öğrenciler ve öğretmenler ile ilgili olarak karar yayınladı. Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada; "Olumsuz hava şartları ve beklenen kar yağışı sebebiyle 06 Şubat 2023 Pazartesi günü, ilimiz genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verilecektir. Yine il genelinde köy okullarımızda da (bu okullarda görev yapan öğretmenlerimizin birçoğu il ve ilçe merkezlerinden günübirlik bu okullara gidip geldikleri ve öğrencilerinin büyük kısmı eğitime taşıma yoluyla eriştikleri için) yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verilecektir. Taşımalı eğitim dışındaki eğitime ara verilmesi kararı,  oluşan şartlara göre ilçe bazında Kaymakamlıklarımızca değerlendirilerek alınacak olup, bu kararlar en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

 

Açıklamada ayrıca aynı gün tüm il genelinde hamile personeller ile engelli personellerin 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

 




Bu haber 2975 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BÖLGESEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI