thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Bigaspor'da Başkan Aranıyor!

Tarih: 31-05-2023 15:04:23 Güncelleme: 31-05-2023 15:05:23 + -


Bigaspor 5 Haziran Pazartesi günü olağanüstü genel kurula giderken, Bigaspor Başkanı İbrahim Küçük aday olmayacağını açıkladı.


Bigaspor'da Başkan Aranıyor!

Bigaspor'da geçtiğimiz yıl yapılan genel kurulda başkan seçilen İbrahim Küçük ve yönetimi olağanüstü genel kurula gidiyor. 5 Haziran Pazartesi günü saat 20.00’de Bigaspor Kulüp Lokali'nde gerçekleştirilecek genel kurulda aday olmayacağını açıklayan İbrahim Küçük; "Bigaspor camiası benim için çok kıymetli. Hayatımın önemli bir bölümü profesyonel futbolla ilgilenerek ve Bigaspor'a katkı sağlamak üzerine kurulu. Ancak yapacağımız olağanüstü genel kurulda aday değilim" dedi.

 

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bigaspor'un yeni yönetiminin belirleneceği olağanüstü genel kurulda aday çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor. Bigaspor'da futbolculuk, antrenörlük ve başkanlık görevlerini yaptığı için kendisini çok şanslı gördüğünü söyleyen Küçük; "Bigaspor benim yuvam. Ben Bigaspor'da futbolculuk, antrenörlük ve başkanlık görevlerinde bulundum. Bu süreç benim için çok özel bir süreç oldu. Benimle birlikte yola çıkan tüm yöneticilerime, teknik heyetimize ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. İnandığımız değerler ölçüsünde ve Bigaspor'a katkı sağlayacak şekilde bir süreç geçirdik. Alperen kardeşimizi profesyonel olarak transfer yaptık ve futbolculuk kariyeri için önemli bir adımı atmasında kendisine destek olduk. Türkiye Kupası'nda iyi bir başarı elde ettik. Biga’mızın adını iyi bir şekilde temsil etmeye çalıştık. O yüzden destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçte kendi özel nedenlerimle yeniden aday olmayacağım. Aday olmak isteyen arkadaşlarımızın önünü kesmemek adına şimdiden açıklıyorum" ifadelerini kullandı.




Bu haber 2560 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI