thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Ayla Doğan" Adına Okul Yaptırma Sözü Verdi..

Tarih: 05-12-2022 06:37:00 Güncelleme: 05-12-2022 07:16:00 + -


Eğitimcilerle kahvaltıda bir araya gelen Şadan Doğan, eğitimle ilgili her konuda ellerini taşın altına attıklarını söylerken, bir de eşi adına bir okul yaptırmak istediklerini söyledi. Doğan’ın eğitimle ilgili sözleri eğitimcilerden alkış aldı.



Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Biga OSB Başkanı ve Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan, okul müdürleri ve öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi. Eğitime çok önem verdiklerini söyleyen Doğan, eşi adına bir okul yaptırmak istediğini söyledi.

 

“BİRLİK VE BERABERLİK OLURSA…”

Kahvaltının düzenlenmesinde öncü olduğu için Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan’a teşekkür eden Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen; “Bu kahvaltının düzenlenmesinde öncü olan ve her zaman yanımızda olan ticaret ve sanayi odası başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şunu da özellikle vurgulamak istiyorum. Başta sayın kaymakamımız, belediye başkanımız olmak üzere Biga’daki bu birlik beraberlik duygusu eğitime de çok fazlasıyla yansıyor. Eğitimde ekip ruhu olduğu sürece başarılar geliyor. Biga olarak eğitim başarısı anlamında çok iyi bir yerdeyiz. Küçük olumsuzluklarımız olmasına rağmen, okul müdürlerimizin, öğretmenlerimizin ve okul aile birliklerimizin üstün çabalarıyla beraber eğitim anlamında başarılıyız. Sahada gördüğümüz özverili çalışmalardan dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

BİR OKUL DAHA…

Eğitime aile olarak çok önem verdiklerini söyleyen Biga TSO Başkanı Şadan Doğan; “Biz hem Doğanlar ailesi olarak hem de şahsım olarak eğitime önem veren bir aileyiz. Babamızın adına İmam Hatip Erkek Öğrenci Yurdu, annemiz adına Ayşe Doğan Kız Meslek Lisesi açtık. Annemiz kızları çok seviyordu. Ben de şehitlik mahallesini çok sevdiğim için Şadan Doğan Anaokulu’nu oraya yaptım. Gelinimiz Gümüşçaylı olduğu için de Gümüçay’a anaokulu yaptık. Eşim Ayla Doğan’a da bir okul projemiz olacak. İnşallah bunu da en kısa zamanda hayata geçiririz diye düşünüyorum. TOBB olarak da bir anaokulu çalışması vardı. Onu da ilkokula çevirmek istiyoruz. Esentepe Mahallesi’ne bir ilkokul kazandıracağız Allah nasip ederse. Geçen oda olarak meslek lisesiyle ilgili bir toplantı yaptık. İnşallah yeni yönetimimizle talimatlarımızı verdik. Bu okullarla ilgili yapılması gereken ne varsa yapacağız. Bu kahvaltı benim tamamen şahsımın maaşından yaptığımız bir kahvaltıdır. Sizler çok değerlisiniz. Sizlerin sayesinde bir yerlere geldik. Biga’nın kalkınması, gelişmesi için bütün dinamiklerle beraber mücadele veriyoruz” ifadelerini kullandı.




Bu haber 5718 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI