thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Ayhan Gider’e Sevgi Seli

Tarih: 28-03-2017 16:51:16 + -


AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, referandum çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Biga’nın Yolindi köyünde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.


Ayhan Gider’e Sevgi Seli

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Biga’da Biga Romanlar Derneği’nin organize ettiği mevlide katıldı. AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan tarafından karşılanan Milletvekili Gider, mevlidi düzenleyen Roman Derneği yetkililerine şehitleri unutmadıkları için teşekkür etti.  Milletvekili Gider, katıldığı mevlidin ardından Yolindi köyünü ziyaret etti. Köylülerin büyük bir sevgi seli gösterdiği Milletvekili Gider, köylülere miting havasında geçen bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Yolindi köyünde hemşerilerine seslenen Ayhan Gider:“ Biz seçimlerde geldiğimiz zaman bize dostlarımız dedi ki, sizi seçimlerden sonra da bekliyoruz. Biz seçimden sonraki ilk gezimizi yine Yolindi’ye yapmıştık. Bugün de o gönül rahatlığıyla hiçbir programımız olmamasına rağmen dedik ki gidelim Yolindi’li dostlarımızla birlikte olalım. Çünkü biz Yolindi’yi seviyoruz ki, Yolindi de bizi seviyor. Çünkü biz Yolindi’nin ne dediğini, devletten ne istediğini, ne sıkıntılar çektiğini biliyoruz. Şunu da biliyoruz ki Yolindi bizim onların dertlerine dertlendiğimizi de biliyor. Yolindi bizim Ankara’da bu mücadeleyi sadece onlar için verdiğimizi de biliyor ve bu gönül rahatlığı içinde de buraya geliyoruz” dedi. 

İKİ BAŞLILIĞIN KALDIRILMASINI İSTİYORUZ

Yeni anayasa paketi hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Gider:“ Bugün diyoruz ki, Cumhuriyet kurulduğundan beri bize bir tane Cumhurbaşkanı söyleyemezsiniz ki Başbakan ile kavga etmemiş olsun. Bize bir tane Başbakan söyleyemezsiniz ki Cumhurbaşkanı ile kavga etmemiş olsun. Bu memleketin Cumhurbaşkanları, Başbakanları hep kavgacı adamlardan olacak hali yok. Demek ki bu iş isimlerle ilgili bir iş değil. Bir devletin başında iki tane adam olursa bu memleketin başında kavga çıkıyor. Bu köye iki tane muhtar koysak ikisi de kavga eder, anlaşamazlar” şeklinde konuştu.  

 

“Biz Cumhurbaşkanlığı sistemine geçelim istiyoruz. İki başlılığın kaldırılmasını istiyoruz. Şu an ne yaparsa yapsın yargılanamayan Cumhurbaşkanının bir suç işlediğinde bu milletin önünde hesap vermesini istiyoruz. Bu memlekette seçilmişlerin hakim olmasını istiyoruz. O zaman hep beraber, bunlara karşı çıkanlara dersini sandıkta vereceğiz” ifadelerini kullanan Milletvekili Gider sözlerini şu sözlerle sürdürdü:“ Hadi CHP’yi önemsemeyeceğiz ama başkaları da hayır istiyor. Almanya açıklama yapmış, diyor ki Türkiye yeni anayasaya geçmesin diyor. Kim diyor Almanya diyor, Almanya karışsın mı bizim işimize sorusunu soran ve hayır yanıtını alan Milletvekili Gider, işte biz bu hayır’ı Avrupalılara karşı söyleriz, kendi milletimize değil. İsviçre, Hollanda diyor ki demokrasi için hayır verin. Hani Amerika Irak için dedi ya “demokrasi getireceğiz” diye, işte o akılsızlarda sanıyorlar ki Türkiye’ye demokrasi getirecekler. Türk milleti sizin o bildiğiniz Iraklılara benzemez. Dün sizi nasıl buradan kovmuşsak, bugünde sokmamayı beceririz. İnşallah bu Cumhurbaşkanı sistemine girdikten sonra daha dik, iri, diri ve güçlü olarak onlarla mücadele edeceğiz”

 




Bu haber 4429 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI