thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


“Milletimizin İradesi Başımızın Üstündedir”
Tarih: 15-05-2023 17:02:09 Güncelleme: 15-05-2023 17:03:09 + -


5 yıllık AK Parti Milletvekilliği döneminin ardından 14 Mayıs seçimlerinde de AK Parti ikinci sıra adayı olarak seçim yarışına katılan Jülide İskenderoğlu, “milletin iradesi başımızın üstündedir” diyerek Çanakkaleli seçmenlere teşekkür etti.


“Milletimizin İradesi Başımızın Üstündedir”

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den ikinci sıra milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Jülide İskenderoğlu Çanakkaleli hemşerilerine hitaben teşekkür mesajı yayınladı. İskenderoğlu yayımladığı teşekkür mesajında; “11 Nisan’da Sayın Cumhurbaşkanımızın seçim beyannamemizi açıklamasıyla resmen başlayan seçim sürecimizi dün itibariyle noktaladık. Daha önce de söylediğimiz gibi, milletin iradesi başımızın üstündedir. Bu sonuçla, 5 yıllık Milletvekilliği sürecimizi de noktalamış olduk. Yeni seçilen Milletvekili arkadaşlarımıza ve hemşerilerimize bu sonuçların hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

 

“ÖNCELİĞİMİZ ÇANAKKALE VE HEMŞERİLERİMİZ OLDU”

İskenderoğlu açıklamasının devamında; “Görev süremiz boyunca her zaman Çanakkale’mizi, hemşerilerimizi önceleyerek çalıştık. Mümkün olduğunca şehrimize yatırım yapmaya, hemşerilerimizin yaşam kalitesini artıracak hizmetleri sunmaya gayret gösterdik. Çanakkale’mizin gelişmesi ve büyümesi yönünde nokta kadar emeğimiz geçmişse helali hoş olsun” dedi.

 

“HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ak Parti Milletvekili adayı İskenderoğlu açıklamasının devamında Çanakkaleli hemşerilerinden helallik isteyerek; “Dün olduğu gibi bundan sonra da partimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın emrinde çalışmaya, ülkemize, Çanakkale’mize ve hemşerilerimize elimizden geldiğince hizmet etmeye devam edeceğiz. 5 yıllık görev sürem boyunca, hizmet etmekten büyük onur duyduğum başta Çanakkaleli hemşerilerimize, destek veren kıymetli Partililerimize, yol arkadaşlarımıza, il başkanımız, İlçe ve Belde Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, yöneticilerimiz olmak üzere tüm teşkilatlarımıza, üyelerimize teşekkür ediyor, helallik istiyorum.Bugünden itibaren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci turda çok büyük bir farkla yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalışmalarımıza başlıyor, tüm hemşerilerimizin desteklerini bekliyorum” ifadelerini kullandı.




Bu haber 2755 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI