thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



15 Temmuz Şehitleri Şehitler Abidesinde Anıldı

Tarih: 16-07-2022 06:10:42 Güncelleme: 16-07-2022 06:39:42 + -


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında Şehitler Abidesi'nde anma töreni düzenlendi.


15 Temmuz Şehitleri Şehitler Abidesinde Anıldı

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütünün hain darbe girişiminin 6. yıl dönümünde Şehitler Abidesi’nde düzenlenen anma programında Vali İlhami Aktaş tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Şehitleri anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra, şehitler için dualar okundu. Yapılan duaların ardından Vali İlhami Aktaş, şehit aileleri ve gaziler ile bir süre görüşerek sohbet etti.

 

Vali İlhami Aktaş, protokol üyeleri ile şehit aileleri ve gazilerin katıldığı anma programında Şehitliklere karanfiller bırakılarak Şehitler Abidesi Camii’nde gerçekleştirilen mevlit programında, şehitlere rahmet ve minnetle anılarak dualar okundu. Anma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Şehitler Abidesi’nde düzenlenen anma programına; Şehit yakınları, Gaziler ve aileleri, Vali İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Doğan, Çanakkale Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem Şahin,  Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Vali Yardımcısı-İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Eceabat Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Çanakkale Belediye Başkan V. Süleyman Canpolat, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, kurum müdürleri, mülki ve askeri erkan katıldı.




Bu haber 2232 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI